Κατοικίδια ζώα - Θεραπεία με βιοσυντονισμό

Η θεραπεία με βιοσυντονισμό έχει χρησιμοποιηθεί για σκύλους, γάτες, ελέφαντες, χελώνες ακόμη και πουλιά. Ο πόνος, η δυσκαμψία, η αρθρίτιδα, οι τραυματισμοί, τα τραύματα και κάποιες ασθένειες μπορούν να ανταποκριθούν σε όλη τη θεραπεία με το βιοσυντονισμό.
Ο βιοσυντονισμός είναι ασφαλές, μη επεμβατικό και ανώδυνο, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι για τη χρήση αυτού του τύπου θεραπείας με τους φίλους σας - ή για την κτηνιατρική σας πρακτική.
Ο βιοσυντονισμός έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει σκύλους και γάτες με δυσπλασία ισχίου, αρθρίτιδα, μυϊκούς πόνους, τραυματισμούς τένοντα ή συνδέσμους, κατάγματα, νευρολογικές καταστάσεις και ακόμη και δυσκαμψία και πόλωση που σχετίζεται με την ηλικία. Η θεραπεία με PEMF στέλνει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς μέσω γούνας, βαθιά μέσα στα κύτταρα. Τα οίδημα, ο πόνος και η φλεγμονή μπορούν να μειωθούν χωρίς φάρμακο για τον πόνο.
Η έρευνα σχετικά με τη θεραπεία  βιοσυντονισμού με μικρότερα ζώα ήταν εκτεταμένη. Κουνέλια, αρουραίοι, περιστέρια, κοτόπουλα και ακόμη και σαλιγκάρια έχουν συμμετάσχει στην έρευνα του βιοσυντονισμού. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, δείχνοντας ταχύτερη επούλωση, μειωμένη ανάγκη για φάρμακα για πόνο, βελτιωμένη κινητικότητα και πολλά άλλα.

Επιλέξτε ένα σύστημα βιοσυντονισμού για μικρότερα ζώα, όπως γάτες και σκυλιά. Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην κτηνιατρική σας πρακτική. Καθώς ο βιοσυντονισμός είναι μη επεμβατική, ανώδυνη και χωρίς φάρμακα, μπορείτε να προσθέσετε αυτήν την υπηρεσία σε καλλωπιστικές ή άλλες υπηρεσίες φροντίδας των ζώων.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσετε την επιχειρηματική ευκαιρία ή τις προσωπικές σας ανάγκες φροντίδας κατοικίδιων ζώων.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com