Τι είναι η Θεραπεία PEMF (βιοσυντονισμός)

Η θεραπεία με PEMF χρησιμοποιεί μικρές εκρήξεις ηλεκτρομαγνητικής διέγερσης χαμηλής έντασης για την επαναφόρτιση των κυττάρων.
Είναι μη επεμβατική και ανώδυνη.
Μια συσκευή PEMF μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα πηνίο ή ένα μαξιλάρι για να παραδώσει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια στους ανθρώπους, τα άλογα και τα κατοικίδια ζώα ενώ χαλαρώνουν άνετα.
Μπορείτε να επιλέξετε να εντοπίσετε τη θεραπεία σε μια περιοχή, αλλά η θεραπεία ολόκληρου του σώματος μπορεί να έχει καλύτερο αποτέλεσμα.
Υπερ-οξυγονωμένο αίμα μπορεί να ρέει από άλλες περιοχές του σώματος στην πληγείσα περιοχή.
Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν αισθητά αμέσως και δεν απαιτείται χρόνος αποκατάστασης μετά τη θεραπεία.
Τα ευεργετικά αποτελέσματα συνεχίζονται μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Η θεραπεία με PEMF ξεκινάει τα αποτελέσματα της ενεργοποίησης των κυττάρων, αυξάνοντας το οξυγόνο στο αίμα και διεγείροντας τις φυσικές θεραπευτικές διαδικασίες του σώματος.
Ανάλογα με το πρόβλημα και το επιθυμητό αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε να επαναλάβετε τη θεραπεία μία ή δύο φορές την εβδομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια της κατάρτισης και του ανταγωνισμού ή μπορείτε να σχεδιάσετε μια σειρά θεραπειών.
Οι αγωνιστές και οι αθλητές χρησιμοποιούν συχνά συστήματα θεραπείας PEMF ως μέρος της εκπαίδευσής τους, στο συνήθη εκπαιδευτικό τους περιβάλλον.
Τα συστήματα θεραπείας PEMF μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε νοσοκομεία, κλινικές ή στο γραφείο ενός επαγγελματία ευεξίας.

 Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας που έχει μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπισθούν προβλήματα υγείας επαναφέροντας τα κύτταρα σε υγιή μορφή.
Αν ενδιαφέρεστε...
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com