Θεραπευτική επικοινωνία

Οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, οι γονείς μας τα παιδιά μας και πολλοί άλλοι, κάθε μέρα, επηρεάζουν τις σκέψεις μας,τα συναισθήματα μας και την συμπεριφορά μας.
Το ίδιο κάνουμε κι εμείς στους άλλους.
Η μεταξύ των ανθρώπων επικοινωνία,μπορεί να είναι τοξική,μπορεί να είναι όμως και θεραπευτική.Το ίδιο συμβαίνει και με την επικοινωνία που έχουμε με τον εαυτό μας.
Ένας από τους τρόπους διαλεκτικού θάρρους ώστε να αντιμετωπίζουμε την ασθένεια και την ζωή , είναι ο καθημερινός απολογισμός των σκέψεων και των πράξεών μας, καθώς και το ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι οι στόχοι μας και ποιο είναι το νόημα της ζωής μας.
Όλα αυτά είναι μια τέχνη, που άλλοι την έχουν έμφυτη αλλά χρειάζεται να την εξασκήσουν και άλλοι θα πρέπει να εκπαιδευτούν ίσως πολλά χρόνια στο στίβο της ζωής αλλά και της Ρητορικής.
Η θεραπευτική επικοινωνία, είναι μια επικοινωνία αλληλοαναγνώρισης, ανεξαρτήτου φύλλου,μόρφωσης σπουδών, οικονομικής κατάστασης κλπ!!!!!!
Μια διαδραστική ομιλία του Γιάννη Ανδριανάτου, Ιδρυτή του Ρητορικού Κύκλου, με την Εύα Ντελιδάκη στην εκπομπή «Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ» από το SUNNY CHANNEL
Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας που έχει μπορεί να καταπολεμήσει ΑΓΧΟΣ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ και ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ.
Αν ενδιαφέρεστε...
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com