Η μουσική αγαπά την καρδιά

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ερευνητές, που θεωρούν ότι, αν ακούσουμε τριάντα λεπτά την ημέρα τους ήχους της αγαπημένης μας μουσικής, τα αγγεία μας "καθαρίζουν", η χοληστερίνη πέφτει και η καρδιά προστατεύεται αποτελεσματικά!
Η ομάδα από το Κέντρο Προληπτικής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, για να αποδείξει του λόγου το αληθές, πειραματίστηκε με γυναίκες και άντρες που δεν είχαν προβλήματα υγείας.
Έπειτα από περίπου μισή ώρα, διαπίστωσαν ότι διεστάλη η διάμετρος των αιμοφόρων αγγείων, που σημαίνει περιορισμένο κίνδυνο να δημιουργηθούν θρόμβοι και να σωρευθεί "κακή" χοληστερίνη.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας, "η ευεργετική επίδραση διαρκεί μερικά μόνο δευτερόλεπτα, αλλά το σωρευτικό όφελος αγαπημένων μουσικών ήχων έχει διάρκεια και πολύ θετικά αποτελέσματα σε όλες τις ηλικίες".

Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας που έχει μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπισθούν προβλήματα υγείας επαναφέροντας τα κύτταρα σε υγιή μορφή.
Με ένα τεστ βιοσυντονισμού μπορείτε να δείτε άμεσα όσα παράσιτα υπάρχουν στον οργανισμό σας και ευθύνονται για πολλές ασθένειες
Αν ενδιαφέρεστε
μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
Τηλ. για ραντεβού: 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com