Ημέρα Νεράιδας των Δοντιών

Ιστορία της Εθνικής Ημέρας Νεράιδας των Δοντιών
Έτσι, δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι κάπου στη γραμμή γεννήθηκε η Εθνική Ημέρα Νεράιδας των Δοντιών. Η Εθνική Ημέρα Νεράιδας των Δοντιών είναι μια εποχή που έχει σχεδιαστεί για να αποτίει φόρο τιμής σε αυτό το γενναιόδωρο πνεύμα που είναι γνωστό ότι αφήνει λιχουδιές ή κέρματα κάτω από τα μαξιλάρια των παιδιών.
Επειδή η ιστορία προέρχεται από μια μακρά παράδοση σε διάφορους πολιτισμούς, η National Tooth Fairy Day περιβάλλεται από λίγο μυστήριο. Συχνά γιορτάζεται προς τα τέλη Φεβρουαρίου, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο, αντ' αυτού. Φυσικά, μπορεί η νεράιδα των δοντιών να αξίζει δύο διαφορετικές ξεχωριστές μέρες!
Αν και θα ήταν ωραίο να ανταποδώσουμε τη χάρη στη Νεράιδα των Δοντιών, δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί μέθοδος για να αφήσετε ένα κέρμα ή ένα σνακ για αυτόν τον ιδιαίτερο φίλο, καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος αν αυτή (ή αυτός) έχει μαξιλάρι! Αλλά σίγουρα υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι για να γιορτάσετε την Εθνική Ημέρα της Νεράιδας των Δοντιών που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά όλων των ηλικιών – αλλά και τους ενήλικες!

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com