Παλεύει για τη Ζωή της από Κάτι που Έχουμε Όλοι στα Σπίτια μας

37Χρονη Κοπέλα Κατέληξε να Παλεύει για τη Ζωή της από Κάτι που Έχουμε Όλοι στα Σπίτια μας
Σε όλη την παιδική της ηλικία, η Dana Anhalt γινόταν όλο και πιο άρρωστη και στα 37 της είχε χάσει την ικανότητα να περπατάει ή να χρησιμοποιεί τα χέρια της.
Μερικές φορές, η καλλιτέχνιδα από το Huntington της Νέας Υόρκης είχε φτάσει να ζυγίζει 31 κιλά, σύμφωνα με την σελίδα της στο GoFundMe.
«Πονούσα πάρα πολύ. Η λίστα με τα συμπτώματά μου ήταν τεράστια. Ένιωθα όλα τα συστήματά μου να καταρρέουν.»
Τα μυστηριώδη και έντονα συμπτώματά της μπέρδευαν τους γιατρούς για χρόνια. Την διέγνωσαν με διάφορα πράγματα αλλά μόνο πρόσφατα κατάφερε να αναγνωρίσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ.
Η Anhalt ζούσε σε ένα σπίτι γεμάτο με μαύρη μούχλα. Μαζί με άλλα χημικά στο περιβάλλον της είχαν πυροδοτήσει μία πολύ άσχημη αντίδραση. Ειδικοί είδαν πως είχε αρκετά γενετικά ελαττώματα που απέτρεπαν το σώμα της από το να αναγνωρίσει τις ξένες ουσίες και έτσι είχε έντονες φλεγμονές και πόνο.
Στην περίπτωσή της, η ιατρική ομάδα την συμβούλεψε να αλλάξει σπίτι και να αφήσει τα περισσότερα από τα υπάρχοντά της πίσω.
Παρά τις δυσκολίες, η Anhalt ελπίζει να βγει κάτι θετικό από την ασθένειά της. Τώρα σκοπεύει να υποστηρίζει άλλους ανθρώπους με πολύπλοκα ιατρικά προβλήματα.

ΥΓ: Με ένα τεστ βιοσυντονισμού μπορείτε να δείτε άμεσα όσα παράσιτα υπάρχουν στον οργανισμό σας και ευθύνονται για πολλές ασθένειες
Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο για ραντεβού: 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com