ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ για τα κατοικίδιά μας

Οι εφαρμογές του βιοσυντονισμού στην κτηνιατρική είναι απεριόριστες, όπως ακριβώς και στους ανθρώπους. Όλα τα ζώα, μικρά και μεγάλα, έντομα, θηλαστικά και πτηνά, μπορούν να επωφεληθούν εξίσου. Κι υπάρχουν περιστατικά, όπου μπορούν να επιτευχθούν απίστευτα αποτελέσματα, εκεί όπου η κλασσική ιατρική αντιμετώπιση δεν μπορεί να δώσει λύση.

Μερικοί τομείς, όπου ο βιοσυντονισμός έχει πολύ καλά αποτελέσματα. 
Οι αλλεργικές αντιδράσεις, δερματικές, αναπνευστικές και γαστρεντερικές, οι δερματοπάθειες, οι οξείες και χρόνιες διάρροιες ανεξαρτήτου προελεύσεως, οι κολικοί, οι διαταραχές των εσωτερικών οργάνων, νευρολογικά προβλήματα, όπως η επιληψία κι η παράλυση, οι ρευματισμοί και τα αυτοάνοσα νοσήματα, τα μυοσκελετικά προβλήματα και οι εκφυλιστικές αλλοιώσεις, οι τραυματισμοί, οι φλεγμονές των ματιών, οι παρενέργειες μετά από χορήγηση φαρμάκων ή εμβολίων, τα σύνδρομα ανοσοανεπάρκειας, η υποστήριξη στις περιπτώσεις όγκων, η προ- και μετεγχειρητική υποστήριξη, οι τοξινώσεις, αλλά και οι χρόνιες και οξείες φλεγμονές από βακτηρίδια, ιούς, μύκητες ή παράσιτα.

Η νόσος Καλααζάρ είναι ένα τυπικό παράδειγμα νόσου στην οποία ο βιοσυντονισμός με τη συσκευή balance έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Με τα μέσα που διαθέτει η κλασσική ιατρική, το ζώο πρέπει να λαμβάνει φάρμακα καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Με το βιοσυντονισμό, καταφέρνουμε να εξαλείψουμε εντελώς τα παράσιτα από τον οργανισμό του ζώου, να τονώσουμε τη χλωρίδα του εντέρου και το ανοσοποιητικό σύστημα. Ακόμα και μετά τη θεραπεία βιοσυντονισμού το αποτέλεσμα της εξέτασης αίματος γίνεται αρνητικό. Και αυτό επιτυγχάνεται χωρίς φάρμακα, με 4 – 5 αγωγές (κατά μέσο όρο), χωρίς καμία παρενέργεια ή αντένδειξη για τη θεραπεία.

Το ίδιο καλά αποτελέσματα έχουμε και στην αντιμετώπιση δερματομυκητιάσεων, μυκητίασης του εντέρου, απλών κρυολογημάτων έως και σοβαρών ιώσεων στα ζώα, όπου προτείνεται ευθανασία, βακτηριακών φλεγμονών, όπως π.χ. το ελικοβακτηρίδιο, ο σταφυλόκοκκος, η ψευδομονάδα, η μπορρέλια. Και στα ζώα, το ελικοβακτηρίδιο είναι συχνό αίτιο γαστρίτιδας, διαρροιών, έλκους, ακόμα και όγκων. Κι όπως και στους ανθρώπους, συχνά στα ζώα πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανθεκτικά στελέχη ψευδομονάδας και σταφυλόκοκκου. Με το βιοσυντονισμό επιτυγχάνουμε γρήγορα αποτελέσματα και χωρίς τη χορήγηση αντιβίωσης.

Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο με τεράστια επιτυχία στην επίτευξη της ίασης, χωρίς χρήση φαρμάκων, είναι οι αλλεργίες. Τα ζώα μπορούν να παρουσιάζουν αλλεργική αντίδραση στη τροφή τους, στα σαμπουάν, στη γύρη των φυτών, στα ακάρεα της σκόνης, στους σπόρους μυκήτων, στο μέταλλο της ταυτότητας τους, ακόμα και στα επιθήλια κύτταρα του ιδιοκτήτη τους! Έτσι, περιπτώσεις αλλεργικής καταρροής ή άσθματος, διαταραχών του γαστρεντερικού συστήματος με κολικούς, εμετούς, παλινδρόμηση ή διαρροϊκές κενώσεις, εκζέματος και φαγούρας μπορούν να αναχθούν σε αλλεργικές αντιδράσεις. Παράλληλα, στα ζώα αυτά συχνά υπάρχει μηκυτίαση του εντέρου, παράσιτα, κ.α. Με ελάχιστες αγωγές, όλοι οι υπαίτιοι παράγοντες μπορούν να προσδιοριστούν και να εξουδετερωθούν. Ο οργανισμός του ζώου τονώνεται και τα συμπτώματα βελτιώνονται. Τα ποσοστά επιτυχίας στην αντιμετώπιση των αλλεργιών ξεπερνά το 90%, ενώ σε ποσοστό άνω του 80% επιτυγχάνεται πλήρης ίαση.

Αλλά και σε περιπτώσεις ηπατικής και νεφρικής ανεπάρκειας η βοήθεια του βιοσυντονισμού είναι σημαντική. Τα ηπατικά ένζυμα, η κρεατινίνη και η ουρία, μειώνονται μετά τη πρώτη κιόλας εφαρμογή. Η όρεξη επανέρχεται και το ζώο δείχνει – και είναι – υγιέστερο. Επιτυχία έχει σημειωθεί και με δυσλειτουργίες του θυροειδή αδένα, σε περιπτώσεις παγκρεατίτιδας και σάκχαρου, και σε άλλες διαταραχές των εσωτερικών οργάνων.

Ένας ακόμα τομέας, όπου ο βιοσυντονισμός προσφέρει σημαντική βοήθεια κι έχει εξαιρετική επιτυχία, είναι τα μυοσκελετικά και τα νευρολογικά προβλήματα. Είτε πρόκειται για απλές κακώσεις, τραυματισμούς, διαστρέμματα, κατάγματα, εκφυλιστικές αλλοιώσεις των σπονδύλων και των αρθρώσεων είτε για περιστατικά μετατόπισης μεσοσπονδυλίων δίσκων (κήλες) με διαταραχές κινητικότητας των άκρων, ο βιοσυντονισμός μπορεί να δώσει θεαματικά αποτελέσματα μετά την πρώτη κιόλας αγωγή. Με τη βοήθεια της συσκευής, οι ουσίες που προκαλούν επιβάρυνση στο νευρικό σύστημα του ζώου μπορούν να εντοπιστούν και να αποβληθούν από το σώμα. Τέτοιες ουσίες μπορεί να είναι δηλητήρια, εμβόλια, φυτοφάρμακα κ.α. Πολλές από τις περιπτώσεις επιληψίας οφείλονταν σε αυτές.

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων συχνά κατανοούν πως τα προβλήματα του αγαπημένου τους ζώου είναι ψυχολογικά. Υπάρχουν ζώα με φοβίες, κατάθλιψη, ζήλια. Κι εδώ, ο βιοσυντονισμός προσφέρει ακριβής διάγνωση και ταχύτατη βελτίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ζώα, όπως και τα παιδιά, αντιδρούν πολύ γρήγορα στη μέθοδο του βιοσυντονισμού. Γι’ αυτό η μέθοδος αυτή φέρνει πραγματική ικανοποίηση στον θεραπευτή.


 
Με ένα τεστ βιοσυντονισμού μπορείτε να δείτε άμεσα όλα τα προβλήματα που έχει ο οργανισμό τους και να τα θεραπεύσει.Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:
στο τηλέφωνο : 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com