Το αχλάδι είναι φρούτο πλούσιο σε φυτικές ίνες και ο χυμός του είναι ασφαλής για να καταναλωθεί από βρέφη.
Περιέχει βιταμίνες Α, B1, B2, C, E, φυλλικό οξύ και νιασίνη
Είναι πλούσιο σε φώσφορο, χαλκό και κάλιο και όχι τόσο πλούσιο σε σίδηρο, ασβέστιο, χλώριο, νάτριο, θείο, μαγνήσιο....
Τα αχλάδια των οποίων η σάρκα μαυρίζει όταν κοπούν, είναι εκείνα που περιέχουν περισσότερο σίδηρο.
Τα αχλάδια που δεν μαυρίζουν, δεν περιέχουν σίδηρο, ή περιέχουν ελάχιστο.
Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !