Πονάει η μέση σας;


6 απλές συμβουλές για τη βελτίωση της στάσης του σώματος και την ανακούφιση από τους πόνους της μέσης:
1..Στο γραφείο να επιλέγετε καρέκλα με ευθεία πλάτη.
Όταν κάθεστε οι ώμοι πρέπει να ακουμπούν στην καρέκλα, το στήθος να είναι προτεταμένο, τα χέρια να ακουμπούν στα μαξιλαράκια της καρέκλας και το άνω τμήμα της πλάτης να βρίσκεται σε ευθεία.

2..Όταν κάθεστε τα πόδια πρέπει με άνεση να ακουμπούν στο έδαφος και τα γόνατα να βρίσκονται σε ελαφρώς ψηλότερο επίπεδο από τα ισχία.
Για να το πετύχετε αυτό, συνιστάται και η χρήση ενός υποποδίου.

3...Η ιδανική καρέκλα φέρει και ειδικούς βραχίονες με μαξιλαράκια για την υποστήριξη του βάρους των χεριών και τον περιορισμό της πίεσης που ασκείται στη μέση.

4..Όταν κάθεστε για πολλή ώρα είναι σημαντικό να σηκώνεστε και να περπατάτε για λίγο περίπου ανά μισάωρο.

5. Όταν οδηγείτε πρέπει να προσαρμόζετε το κάθισμα ώστε να μπορείτε με άνεση να φτάνετε το τιμόνι, τα πετάλια και τις ταχύτητες.
Ακόμη, το να αλλάζετε συχνά το σημείο που κρατάτε το τιμόνι συμβάλλει στον περιορισμό της κόπωσης των μυών του άνω τμήματος της πλάτης και του αυχένα.

6..Στο κρεβάτι εάν ξαπλώνετε στη μια πλευρά με τα γόνατα λυγισμένα και ένα μαξιλάρι μεταξύ τους επιτυγχάνετε μια πιο ξεκούραστη θέση της σπονδυλικής στήλης.
Τοποθετήστε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα εάν κοιμάστε ανάσκελα και κάτω από την κοιλιά εάν κοιμάστε μπρούμυτα.
Health

Ο Βιοσυντονισμός μέσω των προγραμμάτων θεραπείας που έχει μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπισθούν προβλήματα υγείας επαναφέροντας τα κύτταρα σε υγιή μορφή.
Αν ενδιαφέρεστε θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε:
στο τηλέφωνο 210 6521051
Τηλ. για ραντεβού: 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com