Φυσικές θεραπείες μπορούν να εξαλείψουν τα εντερικά παράσιτα

Οι ψείρες είναι παρασιτικά σκουλήκια που βρίσκονται μέσα στα έντερα. Τα πιο συνηθισμένα είδη εντερικών σκωλήκων είναι τα σκουλήκια και τα βελανίδια που πλήττουν ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, ειδικά στις χώρες του τρίτου κόσμου.
Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά φυσικά φάρμακα που μπορούν να καταστρέψουν τα σκουλήκια εύκολα και χωρίς παρενέργειες. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα:

1 - Τα καρότα:
Πάρτε 2 καρότα και να τα φάτε με άδειο στομάχι το πρωί και θα εξαλείψετε τα παράσιτα και θα τους αποτρέψετε να επιστρέψουν. Τα καρότα θα βελτιώσουν επίσης την υγεία των ματιών σας.

2 - Ο χυμός λαχανικών:
Οι χυμοί φρέσκων λαχανικών περιέχουν συχνά απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για το σώμα σας και μπορούν επίσης να καθαρίσουν το αίμα των παρασίτων και των τοξινών. Πιείτε καρότο, σέλινο, σπανάκι και χυμό αγγουριού εάν έχετε εντερικά παράσιτα και θα τα εξαλείψετε γρήγορα.

3 - Ελαιόλαδο:
Αυτός ο τύπος λαδιού λειτουργεί ως λιπαντικό για το πεπτικό σας σύστημα και μπορεί να σκοτώσει παράσιτα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ανακατέψτε το ελαιόλαδο με φύλλα ρίγανης και πίνετε το μείγμα δύο φορές την ημέρα με μέλι για να σκοτώσετε τα εντερικά σκουλήκια και να βελτιώσετε τη λειτουργία του πεπτικού σας συστήματος.

4 - Σκόρδο:
Το σκόρδο είναι ένα ισχυρό αναλγητικό, αντιβιοτικό και αντιοξειδωτικό που μπορεί να καταστρέψει τα εντερικά παράσιτα και να βελτιώσει τη γενική υγεία σας. Για να εξαλείψετε τα σκουλήκια στα έντερα, ανακατέψτε λίγα σκελίδες σκόρδου με σησαμέλαιο και βράστε τα πάντα. Καταναλώστε αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα για την εξάλειψη των παρασίτων.

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
Μπορείτε να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας:στο τηλέφωνο : 6978580186
& στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε !
στο τηλέφωνο : 6978580186
στο e-mail: biozaxaraki@gmail.com